Ultimize CMS v.1.7.8.1

17-09-2018

Ultimize CMS v.1.7.8.1

Denne opdatering forbedrer ydeevnen af Ultimize ved blandt andet at tilbyde flere muligheder for reducering af kodemængden der skal hentes af browseren, særlig hukommelseslagring af menuer og anden fast strukturel information og tilføjelse af lazy-loading af billeder.

Denne opdatering sikrer fuld funktionalitet for Epay betalingsvinduer. Det er derfor ekstra vigtigt at opdatere, hvis dette er noget der findes på din side!

Baggrund: Per 1. juli opgraderede Epay sikkerheden på deres betalingsløsninger, hvilket sikrer at der kun skabes en 100% sikker forbindelse til deres services. Dette har desværre vist sig at berøre forbindelsen mellem Ultimize og Epay, der ikke har levet op til de nyeste krav. Denne opdatering sikrer, at forbindelsen forbliver sikker og lever op til Epays krav - både de nuværende og kommende.

Bemærk: Denne opdatering kontrollerer hvorvidt der eksisterer et SSL certifikat på websitet, men installerer ikke selv et SSL certifikat. Dette skal tilkøbes ved din Ultimizeforhandler.