Ultimize CMS v.1.7.0.0

15-08-2016

Ultimize CMS v.1.7.0.0

Denne opdatering ændrer på måden hvorpå emails sendes ud fra systemet. Fra at være en opgave hvert individuelt CMS skulle håndtere, er email-afsendelse nu centraliseret så de sendes ud via et centralt system. Det giver flere fordele, såsom:

  • Muligheden for at validere email-adresser ved afsendelse
  • Rette fejlskrevne adresser (f.eks. hvor en bruger har glemt at skrive .com efter @hotmail)
  • Stoppe afsendelse til ikke-eksisterende brugere (og dermed begrænse mængden af uønsket mail til de store udbydere som hotmail etc)
  • Udsætte afsendelse hvis modtagerens mailboks er fyldt
  • Meget hurtigere reaktionstid hvis mail serveren i fremtiden bliver blokeret ved en eller flere modtagere

Denne opdatering giver også langt mere fleksible muligheder for opsætning af indhold i forhold til tidligere ved at genfortolke et af de mest populære moduler til Ultimize, Dynamisk modul, og derefter bygge det ind i kernen af systemet.

Bemærk: Selvom det nu er blevet meget nemmere at sætte indhold til specielle layouts op, er det stadig nødvendigt med udvikler-assistance for at få opsat indholdet på pæn vis. Derfor vil det være nødvendigt at kontakt din Ultimize-forhandler for at få aktiveret modulet.

Sidst, men ikke mindst, tilføjes nu meget bedre mulighed for at anvende administrationen af Ultimize CMS på mobile platforme.