Gennemgribende renovering af Ultimize CMS-platformen

27-08-2014

I dag lancerer vi en af de største opdateringer til Ultimize nogensinde.

Det er ikke uden grund at Ultimizes payoff er ‘Backend helt i front’ - med denne opdatering rykker Ultimize endnu et skridt foran. 

Gennem de sidste seks måneder har backend-teamet hos Ultimize arbejdet hårdt på, at få opgraderet Ultimize til et endnu højere niveau. 
Denne gang er det hovedsageligt interiøret i Ultimize, som har fået et kæmpe løft. Bl.a. har usabilitytests været analyseret efter dataindsamling fra superbrugere og almindelige brugere af Ultimize. Dermed har vi fået udviklet et nyt interface, der gør systemet mere tilgængeligt fra alle enheder. Knapperne er placeret der, hvor de giver mest mening for dig. Navngivning af forskellige funktioner er også ændret, og hele oplevelsen af systemet er langt bedre og nutidigt.

Brugeroplevelsen, samt koden bag hele maskineriet, er lavet om. En del ny kode er taget i brug for, at vi opretholder Ultimize på et teknologisk højt niveau. 
SEO er blevet en større del af systemet og der er givet adgang til SEO-centeret for alle.  

Hjælp i systemet er blevet langt bedre. Der er kommet onboarding hjælp, når du første gang kigger på det nye design. Vi guider dig til, at “finde dine knapper”, hvor de nu er placeret. 

En komplet ændringsliste vil følge med, når du opdaterer dit Ultimize. 

Opdateringen er gratis, og du kan allerede nu installere den ved at logge ind i din Ultimize-administration. 

Venlig hilsen
Ultimize A/S