800 Ultimize webløsninger installeret siden 2008

12-04-2013

Nu er webløsning nummer 800 aktiv på Ultimize. 

Hos Ultimize er vi pavestolte over, at 800 af vores Ultimize CMS-systemer nu danner platforme for et væld af spændende virksomheders, institutioners og organisationers online-succes landet over.

Ultimize er altid opdateret

Hos Ultimate Web har vi fokus på sikkerhed og brugervenlighed. Derfor udvikler og forbedrer vi konstant systemet. Og derfor er Ultimize CMS-system gennem årene blevet opdateret 72 gange indtil videre. Systemet er lavet så smart så alle kunderne altid kører på nyeste løsning, så selv første kunde er helt up-to-date i forhold til vedligeholdelse af sin hjemmeside.

Musikhuskvarteret.dk blev kunde nummer 800

Thorkild Kristensen som står for salget af det nye musikhuskvarter skulle bruge et professionelt websites som afspejlede de meget eksklusive bygninger. Dette blev lagt i et unikt og nytænkt design fra designbureauet Ebbe Rubien og Partners, som både er optimeret uanset skærmstørrelse eller om brugeren ser hjemmesiden fra en tablet.

Verdens første Ultimize

Det første Ultimize CMS dannede – efter et par års grundig udvikling og tests, basis for et professionel website allerede i 2008. Siden da har udviklingen drønet derudaf med et væld af opdateringer og forbedringer – og Ultimize er i dag et af de absolut mest gennemtestede systemer på markedet.