• Få det nyeste værktøj i forretningen med Ultimize CMS

  Gør som Kasper, der til daglig sælgeralt fra værktøj til husdyrartikler på Hjallerup Maskinforretnings online shop.
 • Min webløsning skal tjene penge - og ikke koste tid

  Hos Maria S er der hverken tid eller lyst til at nørde med teknik. Jeg skal servicere mine kunder - ikke mit website. Derfor er jeg vild med Ultimize CMS.
 • Vi vil skabe oplevelser i Aalborg City, uden besvær af en webløsning

  Med mere end 400 butikker og milionvis af gæster, er det vigtigt for Aalborg City, at have Ultimize CMS, hvor vi kan vise alt det spændende vi tilbyder.
 • Lækker og indbydende online shop fra Ultimize CMS og så for en slik

  Gør som Mariam, der til daglig bruger Ultimize CMS til at forsøde tilværelsen for sine kunder med salg af søde sager fra Bolcherietsonline shop.
 • En webløsning, der skaber værdi for vores gæster, uden at være for dyr

  Aalborg Zoo havde brug for en fleksibel webløsning, der hele tiden - nemt, hurtigt og af flere personer - kunne opdatere gæsterne.
 • Ultimize CMS har ingen anmærkninger

  Ultimize CMS har et stort og overskueligt udvalg af fleksible og brugervenlige funktioner. Derfor er systemet både nemt at finde rundt i – og nemt at opdatere.

Danmarks bedste CMS

Total grafisk frihed, absolut brugervenlighed, gratis support, nul abonnement og lav pris har været udgangspunktet for udviklingen af Ultimize.

Ultimize CMS maner til kamp mod alle kendte problemer, som tidligere begrænsede grafikere og designere, når de skulle udvikle flotte og funktionelle webløsninger til virksomheder med fokus på moderne online kommunikation. 

Se hvad Ultimize CMS kan gøre for dig >

Hvad er et CMS? Et Content Management System (CMS), eller på dansk "indholds-administrations-system", er kort sagt et system til at lave og vedligeholde hjemmesider som eksempelvis denne. Og Ultimize gør det bare super nemt og perfekt!

Prøv Demo

Har du lyst til at prøve systemet kvit og frit, tilbyder vi en gratis prøve på vores Demo. Så kan du opleve Ultimize på egen krop!
Prøv en demo nu >

Hjælp og viden

Mangler du hjælp til Ultimize, er der hjælp at hente på Ultimize® Docs, som er vores Wikipedia for Ultimize.
Gå til Ultimize® Docs >

Seneste nyt

Nyheder

 • Ultimize CMS v.1.7.0.015-08-2016Denne opdatering ændrer på måden hvorpå emails sendes ud fra systemet. Fra at være en opgave hvert individuelt CMS skulle håndtere, er email-afsendelse nu centraliseret så de sendes ud via et centralt system. Denne opdatering giver også langt mere fleksible muligheder for opsætning af indhold i forhold til tidligere ved at genfortolke et af de mest populære moduler til Ultimize, Dynamisk modul, og derefter bygge det ind i kernen af systemet. Sidst, men ikke mindst, tilføjes nu meget bedre mulighed for at anvende administrationen af Ultimize CMS på mobile platforme.
 • Shop v. 0.9.0.021-06-2016Med den seneste opdatering til Ultimize Shop, er det nu muligt at printe pakkelabels direkte fra Ultimize via CoolRunner
 • Ultimize CMS v.1.6.1.402-06-2016Denne opdatering byder på tilføjelse af nem opsætning af Google Tag Manager der gør det nemt at opsætte tracking på individuelle dele af siden. Desuden retter opdateringen flere fejl og mangler, samt opdaterer tredjepartskomponenter til nyeste udgaver.

Gå til nyhedsarkiv >